Stay on the scene with your sexmachine

Get on up your sexmachine. Geniet van een intense penetratie op volle toeren. De sexmachines van Gaylando zullen je tot nieuwe ongekende hoogtepunten brengen. Deze onbaatzuchtige werkpaarden gaan door zolang jij het aankan en hebben een eindeloze stamina poel zolang jij netjes je energienota's betaalt.

Sexmachine binnen handbereik

Een handzame sexmachine met indrukwekkende stootkracht? De kleine handzame stotende sexmachine in de vorm van een bal heeft meerdere opzet dildo's zodat jouw sterretje of poesje altijd voorzien wordt van de juiste input. De sexmachine eenvoudig in elkaar te zetten en heeft verschillende stootsnelheden. Bestel jouw mobiele sexspeeltje vandaag nog en geniet vanaf morgen van onvergetelijke orgasmes op elke plek die jij maar kunt bedenken.

Get ready for the lounge

Comfortabel werken naar een orgasme met 200 stoten per minuut doe je met het opblaasbare anatomische ligbed met stootcomponent aan het einde. Met de draadloze afstandbediening kun jij het stootcomponent instellen op de gewenste snelheid en met de verschillende opzetstukken geniet jij van een subtiele heerlijke g-spot vibrator van 12 cm. of de keiharde lekkere genotsknots in lila kleur van 17cm lang en 4cm doorsnede. Even last van een opgeblazen gevoel? De dildo's zijn ook los te gebruiken. 

Sorteren op:

Design: Mooiwurk.nl postnl ideal, overschrijving