Glashard de beste

Een glazen dildo is een perfecte geleider voor warm en koud en een ideaal hulpstuk voor jouw sexuele avonturen. Met ruim 30 variaties in vorm en grootte is er voor ieder wat wils. Wellicht is de basic glazen dildo voor jou meer dan genoeg, of wil kies je voor een multifunctionele eyecatcher met ingebouwde LED-verlichting en zowel vaginaal als anaal je tot ongekende hoogtepunten brengt.

Geen sterretje in je glas, maar glas in je sterretje?

Laat jouw sterretje is lekker verwennen met een glazen dildo. Bij Gaylando vind je glazen buttplugs en dildo's voor beginners, of voor de professionele All-star speler. Neem bijvoorbeeld de gebogen glazen dildo's die door haar vorm eenvoudig bij jouw prostaat komt. Kun jij wel wat licht in het duister gebruiken? Bekijk dan eens één van onze verlichte dildo's en laat je sterretje omtoveren tot een spetterende lichtshow.

Veilig en transparant

Alle glasdildo's zijn gemaakt van gehard glas en glijden moeiteloos naar jouw gevoelige plekjes voor een onvergetelijke climax. Dankzij het goed geleiden van glas kun je ze van tevoren (of tijdens) eenvoudig en snel opwarmen of juist koelen met water of d.m.v. de magnetron of vriezer. Zo kun jij je glasdildo altijd volledig afstemmen op jouw behoefte of die van je partner. Moet jij eerst nog even opgewarmd worden? Of ben je al zo heet dat je wel wat verkoeling kunt gebruiken? De Glasdildo is jouw multifunctionele sexspeeltje die in alle situaties het beste orgasme in jezelf naar boven haalt. Gaylando: Glashelder.

Sorteren op:
Product filter
Prijs
Manufacturers
507
401
70
Kleur
Kleur
Formaat
Lengte
92
306
42
320
294
16
1129
363
Diameter
58
5
412
648
580
628
629
475
Overige
Waterproof
11
Materiaal
495

Design: Mooiwurk.nl postnl ideal, overschrijving