Ball stretcher

Nog beter aan je trekken komen doe je met een ball stretcher van Gaylando. Met de ball stretcher heb jij je zaakje goed voor elkaar. De trekkende sensatie zorgt voor een intenser orgasme en een vollere zak. Daarnaast kun je met een penissleeve i.c.m. ballstretcher je orgasme ook nog eens flink uitstellen tot één grote ultieme ontlading.

Rekken en trekken

Zoals de naam al zegt zijn de ball stretchers erg rekbaar en geschikt voor vrijwel iedere mannelijke vorm. Door gebruik te maken van hoogwaardige stoffen kun je de ball stretchers ook voor langere tijd dragen. Zo hoef je de ball stretcher dus niet alleen tijdens de sex te gebruiken, maar is het ook heerlijk om de hele dag met een lekkere dikke bobbel in je broek rond te lopen. Met de ball stretcher kom jij nog beter aan je trekken en is zowel solo spel als met je partner heerlijk met dit nieuwe sensationele speeltje.

Shaved is the new expression?

De TPR (Thermo Plasticized Rubber) ball stretchers voelen lekker glad en zacht aan. Door de hoogwaardige soort rubber zijn deze ball stretchers vriendelijk voor de huid en ook comfortabel om voor langere tijd te dragen. En maar je geen zorgen als je geen professionele zakkenwasser bent. Het materiaal is erg gemakkelijk schoon te maken met lauwwarm water en toycleaner. Een nieuwe sensatie in je sexleven? Gaylando pakt de kern van je zaak aan!

Sorteren op:
Product filter
Prijs
Manufacturers
520
586
208
Kleur
Kleur
Formaat
Lengte
377
304
1332
2000
2418
Overige
Waterproof
11
Materiaal
1656
61
84
89

Design: Mooiwurk.nl postnl ideal, overschrijving