Verzendinformatie

Verzendopties

Gaylando biedt de volgende verzendopties aan:

Nederland

- Gratis verzending voor bestellingen vanaf 20 euro
- Standaard verzending voor bestellingen tot 20 euro = â‚¬ 4,95

België

Gratis verzending voor bestellingen vanaf 20 euro
Standaard verzending voor bestellingen tot 20 euro = â‚¬ 4,95

Afhaalpunt

Als je de optie afhaalpunt aangeeft kiezen we automatisch het dichtsbij zijnde afhaalpunt van PostNL, afhankelijk van de postcode die je op je afleveradres opgeeft. In de Track & Trace code die je ontvangt, staat welk afhaalpunt dit is en wanneer je pakket daar voor je klaar ligt.

Andere landen

Wij leveren standaard in Nederland en Belgie. Wil je een bestelling laten afleveren in andere landen dan zijn de verzendkosten €19,95.

Track & Trace

Zodra jouw bestelling wordt verzonden ontvang je een email van met de Track & Trace gegevens van je zending. Je kunt hiermee de status van je zending volgen. In sommige gevallen doet PostNL of een andere besteller er 2 tot 3 dagen over om de bestelling te bezorgen. Mocht je het pakket onverhoopt niet op de verwacht dag ontvangen, neem dan na circa 5 dagen contact met ons op; wij zoeken dan samen uit waar je bestelling is gebleven.

Verzending van Leather Cleaner

Leather Cleaner wordt apart verzonden via brievenbuspost (of via pakketpost als het een grotere bestelling betreft). Voor dit product geldt dat het voor 17.00 besteld dient te zijn voor bezorging op de volgende dag. Wij bezorgen niet op zondag.

100% discreet

Om je privacy te waarborgen wordt je bestelling altijd 100% discreet verzonden in een blanco verpakking. Geen enkele aanduiding op het pakket zal refereren naar de inhoud ervan. Ook wordt de naam en logo van Gaylando niet op de verpakking of verzendetiket vermeld.


Design: Mooiwurk.nl postnl ideal, overschrijving