Over Gaylando

Gaylando is de online sextoys winkel exclusief voor mannen. Bij Gaylando vind je alleen de allerbeste sextoys speciaal geselecteerd voor mannen. Wij hebben ons assortiment zorgvuldig voor uitgekozen zodat wij een overzichtelijk assortiment kunnen aanbieden. Kwaliteitsproducten die snel en discreet bij je thuisbezorgd worden.

Klantvriendelijk

Gaylando streeft naar 100% klanttevredenheid. Bij ons kun je rekenen op duidelijke en begrijpelijke voorwaarden. Onze service is vriendelijk en attent. En we staan altijd open voor suggesties voor verbetering.

Veilig en makkelijk

Op de website van Gaylando kun veilig en vertrouwd betalen. Dit betekent dat je gegevens en betaling volledig veilig zijn bij ons. Je kunt veilig en makkelijk afrekenen met iDeal of een overschrijving.

Geen zorgen

Is een product defect? Geen probleem, wij vervangen defecte producten probleemloos en kosteloos binnen de gestelde garantietermijn. En bestelde producten kun je, in verzegelde verpakking, probleemloos ruilen of retourneren binnen 30 dagen na ontvangst. Je kunt de retourmelding direct online aanmelden via de retourpagina.

Snelle levering

Alle producten zijn op voorraad, indien besteld voor 22.00 uur is het de volgende werkdag in huis. Gaylando levert ook op zaterdag. Je bestelling wordt altijd 100% discreet in blanco verpakking verzonden.

Discreet

Je bestelde producten worden 100% discreet verzonden in blanco verpakking. Niets op de verpakking wijst er op dat het om een bestelling van Gaylando gaat. De naam Gaylando wordt dus niet gebruikt.

Persoonsgegevens

Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij ons. Gaylando verkoopt je persoonlijke gegevens nooit aan derden en stelt deze uitsluitend ter beschikking aan partijen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Je gegevens worden te allen tijde beschermd en vertrouwelijk behandeld.


Design: Mooiwurk.nl postnl ideal, overschrijving